Press & Recension

Betyg 5/5 = Briljant.
”Teman som sorg, saknad, vänskap, utanförskap, familj, HBTQ och ekonomiska svårigheter behandlas på ett sätt som gör att man lätt kan känna igen sig. Det är spännande, roligt, gripande och berörande på samma gång. Framtidskameran är perfekt för högläsning och kommer att tilltala många barn”.

Lektör Carola ForsmanBTJ-häfte 24/2020

Jag tyckte att boken var jättebra och jag blev inte alls uttråkad av den (vilket jag blir ganska ofta). Jag gillade att alla problem i boken fick sina lösningar på ett så smart och ändå trovärdigt sätt liksom. Boken slutade så lyckligt på ett sätt som inte var helt överdrivet. Det finns inte något som jag ogillade med boken faktiskt. Vad jag fick för känslor är svårt att säga men det var en sådan bok som man ville fortsätta läsa när man väl kom in i den.

Kira13 år

Tack för en välplanerad lärarhandledning som jag kan använda för att binda samman undervisning i både svenska och religionskunskap. Vi har köpt in en klassuppsättning och ser fram emot att börja läsa efter höstlovet.

MonaLärare åk 6, Halmstad

Jag tyckte att den var superbra! Boken var spännande hela tiden och jag ville bara läsa mer

Signe11 år